Gyakori kérdések a TopGun Live Show szolgáltatásairól

Szeretnénk még egyszerűbbé tenni az Ön számára az ajánlatkérést, megrendelést, vagy a döntést, hogy melyik csomagunk lehet a legmegfelelőbb. Az alábbiakban összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket a TopGun Live Show csapatának mobil koktélszerviz és koktél show szolgáltatásairól.


Szeretném megrendelni a koktélszerviz / koktél show szolgáltatást. Mi a módja ennek?
A gyors válaszadás és ügyintézés szinte védjegyünknek mondható! A megrendeléshez vegye fel velünk a kapcsolatot a topgunflair@gmail.com e-mail címen keresztül, mi pedig 24 órán belül válaszolunk! A megrendelés pontos menetéről – mi és hogyan történik a kapcsolatfelvétel során egészen a rendezvényig – ide kattintva olvashat el mindent.


Megnéztem a csomagajánlatokat, de egyik sem megfelelő. Kérhetek egyedi ajánlatot?
Csomagjainkat a leggyakoribb igények alapján állítottuk össze, ettől függetlenül előfordulhat, hogy Önnek mégis valami másra van szüksége. Egyik csomagunk sem passzol pontosan az igényeihez? Semmi gond! Keressen minket és összerakunk egy Önnek megfelelő, kedvezményes ajánlatot!
Kattintson ide és vegye fel velünk a kapcsolatot most!


Milyen típusú koktélokat készít a TGLS csapata?
Ez a vendégeink igényein és ízlésén múlik. A megszokott nagy klasszikusok mellett készítünk újabb trendeknek megfelelő koktélokat, de akár teljesen egyedi, az adott rendezvényre megkomponált italokat is (erről bővebben olvashat blogposztunkban is, ide kattintva).


Meg lehet esetleg kóstolni ezeket a koktélokat a megrendelés előtt?
Igen, erre is biztosítunk lehetőséget. 200 db, vagy annál több koktél megrendelése esetén teljesen ingyenes kóstolót biztosítunk, ahol ki tudja választani a rendezvényhez leginkább megfelelő italokat. Amennyiben ez alatti darab szám esetén is igényt tartana kóstolóra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot – 24 órán belül válaszolunk.
Kattintson ide és vegye fel velünk a kapcsolatot most!


Meg lehet nézni valahol a TopGun Live Show előadását?
Igen, rendszeresek fellépéseink nyilvános, mindenki által látogatható eseményeken is. Ezekről folyamatosan adunk tájékoztatást Facebook oldalunkon, amelyet ide kattintva talál.
Néhány előadásunk felvételét megtekintheti videón is: YouTube csatornánkat ide kattintva találja.


Ha elfogy a csomagban megvásárolt koktél, de még tovább szeretnének fogyasztani, akkor arra is van lehetőség?
Természetesen van! Minden, a csomagban megegyezett koktélszám felett ugyanúgy további 990 Ft/db áron kerülnek értékesítésre italaink. A csomagban foglaltak feletti italok készítése egy helyszíni egyeztetés után történik, zökkenőmentesen.


Mi történik abban az estben, ha nem fogy el a csomagban megrendelt koktél a meghatározott időn belül?
Ha nem fogy el a csomagban megrendelt koktél a meghatározott időintervallumon belül, ebben az esetben a megbízó ugyanúgy köteles kifizetni a megbízottnak (TGLS) a szerződésben megállapodott teljesítési árat. Csapatunk alapanyagokkal, személyzettel és természetesen idővel is arra készül fel, ami a közös megállapodásban szerepel, ezért ettől sajnos nem tudunk eltekinteni.


Mekkora a TGLS csapat helyigénye egy rendezvényen a koktél szerviz szolgáltatáshoz? Milyen külső, egyéb eszközre van szükség? (Hűtő, hosszabbító, asztal…stb?)
Technikai igényeinket és feltételeinket egy külön oldalon összefoglaltuk, amelyet ide kattintva talál.


Mit tartalmaz a koktél flair show? Mennyi ideig tart? Vannak egyedi technikai igények ebben az esetben? (hangosítás, asztal mérete…stb,)
A koktél flair show egy 5-7 perces látványos koreográfiát tartalmaz zenére led-es és/vagy lángoló üvegekkel és pirotechnikai elemekkel. Tekintsen meg egy részletet videón, ide kattintva.
Technikai feltételeinket a koktél flair show-hoz külön összefoglaltuk, ez további részletekkel együtt ide kattintva található.


Érdeklődnék, hogy vállalnának-e nagyobb (jó idő esetén akár 500 vagy több fő) közönség esetén is italkeverést?
Természetesen igen, kitelepüléssel is vállalunk munkát! Az ilyen jellegű felkérés minden esetben egyedi megegyezés tárgyát képezi. Részletekért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kattintson ide és vegye fel velünk a kapcsolatot most!


Az oldalon látható árak bruttó vagy nettó árak?
Oldalunkon feltüntetett áraink nettó árak.


Ha megrendelem a szolgáltatást, van még lehetőségem változtatni az esemény időpontján?
Ez függ attól is, hogy a rendezvény idejéhez képest mikor történik az időpont lefoglalása. Általában a megrendelést követően maximum egy hétig van lehetőség az időpont változtatására, ugyanis a többi ajánlatunkat a már megrendelt munkák időpontjaihoz igazítjuk, így nem tudjuk garantálni, hogy a módosított időpontban is lesz szabad kollégánk. Mindenesetre ha ilyen kérdés merülne fel, mindig törekszünk egy mindenki számára ideális megoldásra.


Megrendeltem a szolgáltatást, de sajnos elmarad a rendezvény – ilyenkor mi a teendő?
A megrendelési folyamat során írásos szerződést kötünk a megbízóval, amely minden részletre kiterjed, többek között az ilyen esetekre is. Díjmentes lemondásra maximum egy hónappal a nevezett esemény előtt van lehetőség.