fbpx

Magunkról

A TopGun Group a 2016-os év elején azzal a céllal jött létre,  hogy az Ön rendezvényét egy életre szóló élménnyé varázsoljuk Ön és vendégei számára.

borito

Előadóművészként az elmúlt 10 évben körbe utaztam a világot így megtapasztalhattam, hogy milyen a színpadon állni, előadni és szórakoztatni a nagyérdeműt. Azért álmodtam meg a Topgun Group-ot, hogy szolgáltatásaink által mindenki igényét ki tudjuk elégíteni. Legyen ez egy koktél show, koktél szerviz vagy éppen egy koktél tanfolyam

Mobil koktélszerviz rendezvényekre a világ bármely pontján!

Szeretne egy abszolút különlegességgel berobbanni a következő rendezvényén? Szeretné lagziját különlegessé varázsolni? A mobil koktél bárunk az ideális megoldás a teljeskörű vendéglátásra a vendégei számára. Ha kombináljuk az Ön kívánságait és a vendégeinek számát és hozzáadjuk a Mi tapasztalatunkat, az eredmény a megfelelő vendéglátás. Mobil koktél pultjainkkal maximálisan rugalmasak, gyorsak és bármikor bevetésre készek Vagyunk!

Lepje meg Magát és a vendégeit valami különlegessel.

 

Egy dekoratív koktélpult segítségével frissen készítjük el a koktélokat Ön és vendégei számára. Képesek vagyunk egyedi koktélokat alkotni kifejezetten az Ön cége vagy eseménye számára és a bár hangulathoz tartozó koktél kártyák elkészítését is vállaljuk. Boldogan vállalnánk az Ön eseményének teljes ital catering lebonyolítását (a kávétól a koktélokig).

Tekintse meg szolgáltatásunkat

Németh Norbert és a TopGun Group csapata