fbpx

Referenciák és vélemények

Mi is tudjuk, hogy a legrészletesebb leírások sem tudnak mindent átadni: élőben megtapasztalni, látni, megkóstolni valamit, az az igazi! Szeretnénk Olvasónkat minél közelebb hozni a TopGun Group nyújtotta élményhez, ezért összegyűjtöttünk néhányat azokból a visszajelzésekből, amelyeket céges rendezvények, esküvők és családi bulik után kaptunk és röviden bemutatjuk azt is, milyen egyéb színtereken (külföldi hotelek, televíziós megjelenések)  láthattak már minket fellépni.
Bízunk benne, hogy hamarosan lehetőségünk lesz Önt is élőben elkápráztatni!

Magánszemélyek véleményei koktél show és mobil koktélbár szolgáltatásunkról:

Bármixer és koktél show esküvőre, rendezvényre

“2017 februárjában, sok éves facebook követés után sikerült élőben látnunk Norbit, ráadásul egy számunkra nagyon fontos party-n! A show-járól tudni kell, hogy kortól, nemtől, politikai hovatartozástól függetlenül mindenki oda volt tőle! Valljuk be ritka az a produkció, amitől Hölgyek-Urak együtt sikítoznak! 🙂 A mi bulinknak akkora lökést adott már éjfél előtt, hogy utána nem volt megállás! 🙂 IMÁDTUK!! Az meg már tényleg csak hab a koktélon, hogy emberileg is kiváló, korrekt, szerethető természete van és gyönyörű italokat készít! Tél közepén sem volt rest, beszerezni a friss málnát, áfonyát, a házi friss eperpüréjéről nem is beszélve… Szóval itt is, még egyszer is köszönjük TOPGUN!”
Mariann és Szabolcs


“Sziasztok Norbi & Ginger!
Nagyon szépen köszönjük magunk és a vendégeink nevében, akik teljesen el voltak még a mai napon is ájulva a showtól és a koktéloktól. Köszönünk mindent! Sok sikert továbbra is nektek!”

“Elkészült a videónk…szupershowt csináltál…brutálisan maxikapitális volt.”
Tündi & Barni


“Kedves Norbi!
Szeretném megköszönni a szuper show-t és a csodás koktélokat is. Teljesen elbűvöltétek az ünnepeltet, a kis unokatesótól a nagyszülőkig mindenkit! Köszönöm Neked és kedves Segédednek is! :)”
Polczer Szilvia


“Ich habe Topgun für meine kleine Gartenparty mit 20 Leutengebucht.
Du hasteinesehrgute Job gemacht. AllemeineGästewarenbegeistert von deinen Cocktailsund von deinerwirklichtollen Show. Es isteinesehrschwierige Job. Aber du machstdaswirklichgut. Daskönnennursehrwenige. Ichwünschedirallesgute und vielvieleweiterePartyswo du die Gästebegeisternkannst.
Good Job! You’re awesome!”

Michael


Kedves Norbert!
Nagyon szépen köszönöm a színvonalas produkciót, további sok sikert kívánok.

Obermayer Gabriella


Referenciánk vállalati rendezvényekről, hotelekben, televíziós műsorokban előadott produkcióinkról:

TÖBB MINT 1000 FELLÉPÉS VILÁGSZERTE HOTELEKBEN:

Néhány a legutóbbiak közül:

  • Kempinski Grand Hotel Gelendzhik – Oroszország
  • Private Luxus Event – Las Vegas
  • Corporate Party – Monaco
  • Private Event – Sanghai
  • Eros Ramazzotti V.I.P. Party  – Róma
  • Club Grand Opening – London
  • Hilton Vienna – Ausztria
  • Spirit Hotel Sárvár – Magyarország

MÉDIAMEGJELENÉSEK:

Németh Topgun Norbert a TV2 csak show és más semmi műsorában Baronits Gáborral és Pápai JocivalTV2 – Csak Show és Más semmi c. műsora

A TV2 Csak show és más semmi című műsorában tizenkét hazai híresség vállalkozott arra, hogy olyan új területeken próbálják ki magukat, ami nem csak nekik jelentik kihívást, de egyúttal a közönségnek is felemelő szórakozást nyújt. Az egyik heti kihíváshoz mi szolgáltathattuk a feladatot: Németh “Topgun” Norbert Cocktail Flair Show-jának látványa óriási hatással volt mindenkire, végül Baronits Gábornak és Pápai Jocinak jutott a feladat, hogy megtanuljanak néhány alapfogást Norbitól.


TV2 – Fem3Café műsora

Norbi több más alkalommal is volt már a TV2 stúdiójának vendége, a FEM3Café műsorában már kifejezetten visszatérőnek számít, több ízben mutatott már be szezonnak megfelelő italokat és azok elkészítési módjait. Ide kattintva látható az egyik szereplése a műsorban.


Duna TV – Balatoni Nyár c. műsora

TopGun Live Show, Németh Norbert szereplése a Duna TV Balatoni nyár műsorában - koktélok és koktél show

Ha nyár, akkor Balaton! 2017 nyarának egyik top pillanata volt, amikor a Duna TV Balatoni Nyár című műsorában is szerepelhettünk. Élő közvetítés, ahol bakinak nincs helye (ahogy egy rendezvényen sincs) – ennek maximálisan eleget is tettünk. Győződjön meg erről Ön is: az élő adás felvétele megtekinthető YouTube-csatornánkon is, ide kattintva.


PRO7 – Ausztria

Nemcsak fellépéseinkkel, de médiamegjelenéseinkkel is egyre inkább nyitunk a “nemzetközi vizek” felé.

VÁLLALATI ESEMÉNYEK

Filmefex Studio

Látványos koktél show esküvőre

Nekünk is hihetetlen élmény volt olyan cégnek dolgozni, akik elképesztő maszkokat, sminkeket, lényeket varázsolnak olyan filmes alkotásba, mint pl. a HellBoy II. Az, hogy számukra mi is emlékezetesek voltunk, az egyik legnagyobb elismerés:

“Nagyon köszönöm a munkátokat! Igazán magas színvonalú és tisztességes volt! Nagyon örülök, hogy rátok találtunk és megismerhettelek! Nem puszta udvariasság, tényleg!
Ajánlani foglak Titeket, ahol lehet!
Még egyszer köszönöm!”
Egressy Zsolt – FilmefexStúdió


SWIETELESKY Magyarország Kft.

Bizalmat kapni egy olyan cégtől, amely már 1936 óta működik és európai viszonylatban is meghatározó szerepe van – ezt hívjuk mi megvalósult álomnak. Szívből örülünk, hogy ők is elégedettek voltak velünk:

Köszönöm még egyszer a munkátokat, nagyon színvonalas volt az egész megjelenés és a koktélok!
Haranghy Dorottya – SWIETELESKY Magyarország Kft.


KITE Mezőgazdasági Szolgáltató Zrt.

A KITE Partnertalálkozójára a csodálatos Abacus Hotelban került sor, ahol 2 napon keresztül mi kevertük az italokat és pörgettük az üvegeket!

Nagyszabású rendezvény volt, fantasztikus emberekkel!


 


Szeretne egyedi ajánlatot kérni rendezvényére? Koktél show és bármixer szolgáltatásunkat kisebb és nagyobb vállalati rendezvényekre, esküvőkre, családi eseményekre is igénybe veheti!

Kattintson ide és vegye fel velünk a kapcsolatot most!