fbpx

Flair Koktél Show

sun_5246_small

Ha a rendezvényén le szeretné nyűgözni a vendégeit egy flair show-val, biztos, hogy a bartendereink műsora hatalmas siker lesz és emeli az esemény színvonalát.

Általános bemutatkozás:

A varázslatosságot és precíz szakértelmet műsoraiban ötvöző Németh “TopGun” Norbert számtalan lélegzetelállító trükköt mutat be üvegekkel, shakerekkel, poharakkal és egyéb báreszközökkel egyaránt. Zenére készült koreográfiái igazi látványosságok, melyekben briliáns pirotechnikai trükköket is bemutat, amik biztosan lenyűgözik a nézőközönséget az Ön rendezvényén.

A méltán híres mixer, a fenti képen is látható Németh “TopGun” Norbert, illetve csapatának szakképzett tagjai a bámulatos előadás előtt vagy után koktélkészítő szolgáltatást is ajánlanak Önnek.

Számos eseményre remek választás lehet hotelek, bárok és klubok részére: esküvőkre, partikra, ünnepségekre, céges bulikra, kiállításokra, nőnapra… és a lista végtelen.

Mit foglal magában egy flair show?

  • egy 5-7 perces koreográfiát zenére led-es és/vagy lángoló üvegekkel és pirotechnikai elemekkel
  • választható zenék: az 1920-as és 30-as évek zenéi modern mixben/az 1970-es és 80-as évek ismert zenéi/latin dallamok/mai modern klubzene
  • felár ellenében koktélkészítés
  • sztenderd árat nem tudunk meghatározni, mert az árképzés szempontjából lényeges a helyszín és a rendezvény mérete.

Ár: 90.000-tól

Technikai feltételek Flair Koktél Show szolgáltatásunkhoz itt >

 

Tekintse meg videóinkat bartendereink előadásáról, hogy eldönthesse ilyen fajta műsorra van-e szüksége.

Tekintse meg videóinkat > Youtube